Ok, teoria de azi.

Conștiința se află la baza tuturor lucrurilor și e tot ce există. Noi nu avem conștiință, suntem conștiință. Undeva avem un receptor de informație, un mecnism de transformare a unor frecvențe, o glumă, un lucru genial, subiectiv din a cărei interpretare rezultă spațiul, timpul, materia, forme, culori, sunete, tot.
Dumnezeu, Universul, eu prefer Conștiința, sunt același lucru – potențialul de a experimenta tot, așa cum credința, știința, filozofia, tehnologia, și părerea mea e că tot ceea ce facem, sunt metodele prin care noi mergem către împlinirea acelui potențial.
Îmi place să mă ridic undeva cât de sus pot să privesc din ansamblu totul ca un proces din care fac parte în fiecare moment. Evoluția conștiinței. Evoluția conștiinței pare a fi modelată de ceea ce vede observatorul. Dar observatorul vede mereu lucruri noi care îl influențează să își imagineze un anumit, specific lucru și nu oricare altul, și se întreabă cum ar fi, „ce reacție ar da simțurilor mele”, apoi o face. Și bum; e acolo, e realitate. O realitate ce influențează observatorul să își imagineze altceva. Gândiți-va puțin la asta! Imaginați-va conștiința la începutul ei, când abia „ii dau ochi” și i se pare că vede un ceva în mod subiectiv și își imaginează primul al doilea lucru. Acum gândiți-vă unde suntem acum ca și nivel de conștiință! Dacă acel prim al doilea lucru imaginat ar fi fost altceva decât ce-a fost, cum ar fi arătat lumea acum? Complet diferit. Dar care ar fi fost direcția? Exact aceeași, if you ask me. Ar fi fost mai bine sau mai rău? Nu există mai bine sau mai rău. Ar fi fost aceeași ființă ce explorează și se explorează în mod subiectiv, și aceeași ființă ce recepționează conștiință și simte dorința acelui mai mult de care e atrasă. Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să experimentăm, să experimentăm tot și să share-uim tot, să comunicăm, să ne ascultăm, să ne focusam pe ce avem în comun în mod constant, pentru că ne schimbăm, evoluăm cu viteză mare, și dacă nu vorbim unii cu ceilalți facem toată treaba mai grea.
Să comunicăm
Să ne ascultăm
Să ne focusăm pe ce avem în comun
Să nu ne mai judecăm
Să acceptăm totul ca o posibilitate
Să nu mai avem așteptări
Să avem răbdare
Să punem totul la îndoială până să decidem „asta are sens” „asta îmi place” „asta îmi avantajează abilitățile pe care le am în mod natural”
Să oferim încredere (mă refer la încredere în faptul că toate lucrurile au un sens și să plecăm de la această premisă când experimentăm ceva nou); îți va fi mai ușor să fii bun, să îi înțelegi pe ceilalți.
Caută locul în care să te mulezi pe nevoile celorlalți, dar să faci ce-ți place.
Fă ce-ți place, pentru că asta înseamnă să mergi în direcția naturală, iar restul oamenilor o vor aprecia, pentru că suntem toți aceeași Conștiință, același Dumnezeu, același Univers. Fă-o pentru că se vor simți îmbogățiți de tine și îți vor da înapoi la fel de natural.
Prețuiește momentele în care gândești și/sau simți același lucru ca și o altă persoană. Exrpima-ți aprecierea și exaltarea momentelor în care simți același lucru cu mai mult de o altă persoană.
Ridică-te, spune da, experimentează, crează, fi Universul, crează-ți propriul univers, arată-l celorlalți, crează mai multe, îmbogățește celelalte Universuri, îmbogățește-te de la ele; totul e regăsirea totului și în același timp totul e interpretarea totului, dar cu siguranță totul e experimentarea totului.
Toate comportamentele umane, precum am spus și mai sus, știință, credința, meditația, muzica, unele droguri, săritul cu parașuta, în mod fundamental merg către aceeași direcție. Alege una! Alege ce ți se potrivește și dedică-te; îmbogațește-te; îmbogațește universul; regăsește-te; regăsește universul; interpretează-te; interpretează universul; experimentează-te; experimentează universul!
Just fucking enjoy the freedom you trully fucking have!


http://www.collective-evolution.com/2015/02/05/neuroscientist-describes-documented-cases-of-humans-flying-outside-of-their-body/
http://educateinspirechange.org/inspirational/video-will-make-re-think-life/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: